Ny i kirken?

NY I KIRKEN?

Bykirkens gudstjenester og arrangementer er åbne for alle.

Kirken er centralt beliggende på adressen Grejsdalsvej 16. Den har sin egen parkeringsplads, som ligger umiddelbart bag ved kirkebygningen.

Ved gudstjenester i kirken vil der være mødeværter, som byder dig velkommen i kirkens forhal og som du til enhver tid kan kontakte, hvis du har et spørgsmål.

Gudstjenesterne tolkes til engelsk. Tolkningen er trådløs, så du kan sidde, hvor du har lyst i salen.

Gudstjenesterne optages på video. Du kan købe DVD ved at henvende dig til Johannes Hauge på telefon 61 68 74 98.

Yderligere information kan fås ved at ringe til kirkens kontor mandage eller onsdage i tidsrummet kl. 9.00-12.00 på tlf. 7582 4060. Du er også velkommen til at sende en mail til kontor@bykirken-vejle.dk

Udenfor kirkens åbningstider er du altid velkommen til at kontakte kirken præst Tonny Jacobsen på telefon 51 88 1222 eller mail: tj@bykirken-vejle.dk

ET LIV SOM KRISTEN

Kristendom handler om fællesskab med Gud og fællesskab med mennesker.

Det kristne budskab er, at Gud har skabt os og elsker os. Han kalder os til et liv i fællesskab med sig selv og med andre troende. Dette liv kan vi kun modtage, når vi tager imod Jesus. Med Jesus modtager vi tilgivelse og en helt ny start.

Vi har selv et ansvar som voksne i at lue ud i ukrudtet i vores liv og hele livets sår, men som kristen står du aldrig alene. Du har dine kristne åndsfælder til at støtte dig i rejsen tilbage til livet som et mere helt menneske som hviler i sig selv.

Kristendom er ikke regler og ritualer. Prøv at bede til Gud i dag om, at Han må blive nærværende i dit liv. Når Gud bliver nærværende i dit liv begynder hverdagens mirakler at åbenbare sig for dig. Du kan opleve mere livsglæde, større fred, mere tålmodighed og venlighed i dine relationer samt større godhed og selvbeherskelse.

HVAD KAN JEG FORVENTE?

Alle er velkomne til gudstjenesterne i Bykirken i Vejle!

Vi har gudstjenester hver søndag kl. 10.30. Gudstjenesterne varer omkring halvanden time, og til en gudstjeneste vil du typisk opleve rytmisk sang og musik, personlige historier og en aktuel prædiken i et nutidigt sprog. Der serveres gratis kaffe og te før og efter gudstjenesten.

Hvis du har tid og lyst, er der også mulighed for at være en del af en mindre netværksgruppe. De består af 10-12 personer, der mødes i private hjem for at tale sammen om hverdagslivets glæder og sorger – vi kalder det at dele liv med hinanden – og som samtidig beder sammen.

Vi har aktiviteter for alle generationer – børn, teenagere, unge, forældre og seniorer. Læs nærmere om disse aktiviteter under menupunktet ‘generationer.’ Vi ser frem til at møde dig. Vi vil gøre vores bedste for, at du må føle dig velkommen og opleve en kirke, som er relevant for dig.

FIND VEJ

Kirken ligger centralt placeret i Vejle Midtby.

Har du brug for hjælp til at finde vej – så er du meget
velkommen til at kontakte os.

Benyt GoogleMaps til at genere en rutevejledning.