Teens (6.-8. kl)

SOMOS, TIRS. KL. 18.30

Somos er en teenageklub, der mødes hver tirsdag kl. 18.30-21.00 i Bykirken Vejle på Grejsdalsvej 16. Alle, der går i 6.-8. klasse er velkomne.

Vi har det mega fedt sammen. Aftenen begynder med, at vi spiser aftensmad. Derefter laver vi mange forskellige ting, såsom; lasergame, bagedyst, videonat og andre fede aktiviteter.

Somos er et trygt fællesskab, hvor lederne giver plads til at tale om livet, om de gode og svære ting, om tro og om kristendom. Nogle gange har vi “Charge”, som er en hel aften, hvor vi holder en “Somos-gudstjeneste”.

Det koster 20 kr. pr gang, da vi spiser aftensmad sammen. Hvis du er ny, er det gratis den første gang.

Henvendelse for yderligere information: Simon Højlund på tlf. 25 71 44 12 eller mail: kontor@bykirken-vejle.dk