Unge

CONNECT, FORSKELLIGE EVENTS

CONNECT

CONNECT UNGDOMSMØDE

Connect inviterer til ungdomsmøder hver onsdag.

17.30-18.00 Bøn (Vi har bøn sammen for dem som har lyst)
18.00-19.00 Fællesspisning (Vi har fællesspisning til 25 kr., men som er gratis for alle gæster
(tilmelding sker på vores ’Connect Vejle’ facebook side eller til Camilla Jarosciak nedenfor).

19.00-20.30 Connects ungdomsmøde (inkluderer fed lovsang og livsnær inspirerende undervisning og prædikener)

Efterfølgende hænger vi ud med god forfriskning.

CONNECT SOCIAL

Hver måned sætter vi en fredag af til fedt fællesskab, som du bare ikke må gå glip af. Her er fællesskabet i højsæde, hvor vi ønsker at lave noget fedt og sjovt sammen – hvor vi kan lære hinanden bedre at kende og få nogle fede oplevelser sammen.

Her i foråret drejer det sig om følgende fredage: 31. aug, 21. sep, 26. Okt, 16. Nov og 7. dec.

CONNECT DNA-GRUPPER

Desuden tilbyder Connect at alle kan blive en del af én af vores DNA-grupper. DNA-grupperne mødes hver 2.-3.uge på et fælles aftalt tidspunkt i den pågældende gruppe og sætter fokus på at vandre sammen, sætte mål sammen, opmuntre hinanden og bede sammen. Hvis du vil vide mere så kontakt: Jozef Jarosciak på jj@bykirken-vejle.dk eller på 24925567.

SPIS MED DE UNGE

Mange unge i Connect prioriterer også søndagsgudstjenesterne som er en værdi for Connect, hvor vi samles med hele Bykirken Vejle på tværs af generationer. Efterfølgende spiser vi sammen ved forskellige fra kirken, som åbner deres hjem eller i kirken til en pris på 20 kr pr. person.
Dette starter op igen d. 9. september og sker ugentligt med undtagelse af: 14. og 21. Okt.

Er du interesseret, så se mere og tilmeld dig på vores facebook side: ’Connect Vejle’. Opslagene lægges op uge for uge.

Connects officielle facebookside hedder ’Connect Vejle’. Her kan du finde mere specifikt ud af, hvad vi laver ugentligt i Connect. Yderligere har Connect en tilhørende facebook side, som hedder ’Connect inviterer’ som alle også er velkommen til at være en del af – på denne kan alle, som er en del af netværket inviterer og tage initiativ til sociale arrangementer spontant og disse er åbent for alle.

Vi glæder os til at se dig i Connect!

Henvendelse for yderligere information: Camilla Jarosciak på tlf. 50 55 13 09 eller mail: cj@bykirken-vejle.dk