Børn 3-12 år

BØRNEKIRKE, SØN. KL. 10.30

Børnekirken finder sted i børnevenlige lokaler samtidig med kirkens søndagsgudstjeneste kl. 10.30 – 12.00.

I børnekirken er der ofte sang og musik, en bibelhistorie krydret med kreative indslag som for eksempel drama eller dukketeater. Der er forfriskning i form af frugtfad eller lignende samt god tid til at lege, tegne og hygge.

Vi har tre mål med børnekirken: Gud, Gro og Gode venner.

Gud: Vi ønsker, at børnekirken skal være et sted, hvor børn lærer Gud at kende.

Gro: Vi ønsker, at børnekirken skal være et sted, hvor det enkelte barn oplever trivsel og udvikler sig i troen på Jesus.

Gode venner: Vi ønsker, at børnekirken skal være et sted, hvor børn har lyst til at være. Et sted, hvor de møder omsorgsfulde og engagerede voksne, og hvor de lærer andre børn at kende og har det sjovt.

Henvendelse for yderligere information: Stina Moberg på tlf. 22 62 04 45 eller via mail: kontor@bykirken-vejle.dk