FORÅRSKURSER 2017

Bykirken i Vejle inviterer til 2 spændende forårskurser. Kurserne er åbne for alle uanset tro og baggrund.

Kurserne løber over seks torsdage. De begynder torsdag den 23. februar og fortsætter hver 14. dag. Kurserne slutter torsdag den 4. maj.

Kurserne afholdes i Bykirken, Grejsdalsvej 16, 7100 Vejle.

Program: En kursusaften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Efter fællesskab over aftensmaden
følger man sit kursusforløb. Aftenen slutter ca. kl. 21.00.

BIBELKURSUS – Apostlenes Gerninger

Apostlenes Gerninger er fuld af den energi og begejstring, som fandtes i den første kirke, me- dens de lærte at dele budskabet om Jesus med deres omverden.

Den er også fuld af de problemer, som den første kirke stod overfor: ledelseskriser, penge, etniske konflikter, etik og teologi – for slet ikke at nævne alvorlige sammenstød med politiske og religiøse myndigheder.

Bibelkurset vil lægge vægt på forståelse og overblik. Men vi vil samtidig have øje for praktisk anvendelse og livsstil. Vi vil på aftnerne debat- tere praktiske cases, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Pris: 400 kr. (200 kr. for studerende)

Kursusledere: Tonny Jacobsen og Jozef Jarosciak

ALPHA-KURSUS

Alphakurset er et introduktionskursus til den kristne tro.

På Alpha er der plads til alle mennesker og alle holdninger. Kurset er særligt til dig, som ikke tror på Gud – eller som ikke ved, hvad du skal tro. Her kan du i afslappede omgivelser over seks aftener tale med andre om spørgsmål som: Er der merei livet, end jeg tror? Hvordan skal jeg tro? Hvorfor døde Jesus?

En kursusaften starter med fællesspisning. Dernæst er der et kort oplæg over et kristent tema. Til sidst taler vi sammen om, hvad vi tænk- er om oplægget. Så enkelt er det!

Pris: 400 kr. (200 kr. for studerende)

Kursusledere: Peter Christensen, Peder og Solveig Jonstrup

Betaling: Betaling sker på første kursusaften. Prisen dækker mad, materiale og undervisning.

Kontakt: kursus@bykirken-vejle.dk eller  51 88 12 22

Tilmelding: Ikke muligt