PREP-Parkursus

PREP-Parkursus på Lukasskolen

PREP-kurset er et servicetjek til parforholdet. Et PREP-kursus er for jer, som ønsker nogle nye input og inspiration til at udvikle jeres forhold.

Kommunikationen i et parforhold er afgørende for, hvor godt det går. Hvis dialogen dør, dør kontakten, og man risikerer at glide fra hinanden. Derfor er omdrejningspunktet på et PREP- kursus, at I erfarer, hvordan man kan skabe en god kommunikation og derved bane vejen for nærvær, en god forståelse af hinanden og ikke mindst empati.

Udover at få nogle effektive værktøjer til at styrke kommunikationen, vil I også på et PREP kursus få indblik i, hvilke ting der er vigtige at nære, pleje og udvikle i et godt parforhold. En viden, der er hentet fra en omfattende forskning.

PREP er ikke gruppeterapi, men undervisning, hvor man kun deler private ting med sin partner.

Kurset afholdes over seks onsdag aftener fra d. 21. februar til d. 28. marts. Kursusaftenerne begynder kl. 19.00 og slutter omkring kl. 21.00

Praktisk info:

Pris: 1000 kr. pr par.

Dato: 21. februar – 28. marts.

Kursusledere: Tonny Jacobsen,  Hanne Funch Nielsen og Irene Aarestrup.  Alle er certificerede PREP-ledere.

Betaling sker på første kursusaften. Prisen dækker materiale og undervisning.

Hvor?

Kurserne afholdes på Lukasskolen

Adresse: Grejsdalsvej 16, 7100 Vejle

Tilmelding: på mail: kursus@bykirken-vejle.dk eller ring 41 12 30 77.

Sidste tilmelding d. 7/2

Arrangør:

PREP-kurset arrangeres i et samarbejde mellem Vor Frelsers Kirke og Bykirken.

Hent brochuren her.