Gudstjenester i juli

I juli holder vi gudstjeneste d. 5. og d. 26. Der vil kun være gudstjeneste kl. 10.30.

D. 12. og 19. juli holder kirken sommerferielukket.

Vi er endnu ikke klar over, om det fortsat bliver nødvendigt at afholde to gudstjenester i august. Det vil afhænge af, om vi får nye. retningslinjer fra myndighederne. Hvis vi skal afholde to gudstjenester, vil det blive kl. 10.30 og 12.00.

På grund af afstandskravene kan vi være 60 personer i kirkesalen pr gudstjeneste. Vi holder derfor to gudstjenester kl.10.00 og kl.12.00.

Ved første gudstjeneste giver vi prioritet til børnefamilier, og her vil der være børnekirke under gudstjenesten for mini- og maxikirken. Juniorkirken starter op søndagen efter d. 31. maj. Børnekirken begynder kl. 10.00 sammen med første gudstjeneste, og børnene skal mødes i børnekirkens lokaler. Småbørnsrummet vil være lukket i denne fase.

Dørene vil blive åbnet til kirkesalen 15 minutter før gudstjenesten. Gudstjenesterne vil vare omkring en time.

Der må ikke være mere end 25 personer i forhallen, så vi serverer ikke kaffe og the inden gudstjenesten. Derimod vil vi servere kaffe og the i kirkesalen efter gudstjenesten.

Vi vil sammen gøre vores bedste for at passe på hinanden. Hvis du er syg, kan du selvfølgelig ikke deltage i gudstjeneste, og hvis du er i en risikogruppe, må du selv vurdere, om det er forsvarligt for dig at deltage.

Det bliver anderledes at mødes under alle disse restriktioner, men jeg ser rigtigt meget frem til, at vi igen kan fejre gudstjeneste sammen.