FAMILIEN VEJLE

Familien Vejle er et netværk der ønsker at byde dig velkommen.

I Bykirken Vejle vil vi sætte os selv i spil. Vi vil danne relationer og netværk med andre vejlensere.

Vi er som mennesker dybt afhængige af relationer, og af at opleve at nogle omkring os går op i hvordan vi har det.

Derfor vil vi som kirke gerne sætte rammerne for, at folk fra Vejle kan få nye relationer. Dem vil vi danne, med dig, ved at invitere dig ind til mad og samtale hver anden mandag kl 16.30-19.
Hos Familien Vejle er både børn, unge og voksne velkomne.

Om netværket
Familien Vejle har sit udspring i Bykirken Vejle og har sine rødder i de kristne værdier.

Vi tror på, at Gud kan gøre en forskel i menneskers liv. Derfor vil vi dele en kort andagt hver gang vi mødes, for at fortælle de gode nyheder om hvad Jesus har gjort, og om Guds kærlighed til alle mennesker.

Familien Vejle er opstået fordi Bykirken Vejle har en længsel efter at gøre en forskel for vores by, og tjene vores medborgere.

Hvordan ser en mandag hos Familien Vejle ud?

Familien Vejle er et fristed i en, for mange, presset hverdag.

Vi vil starte med at drikke en kop kaffe og snakke sammen.

Efterfølgende vil vi servere et måltid mad, lytte til en kort andagt og tale sammen, og der vil være mulighed for at få lidt madrester med hjem.

Vision:

Vi vil elske Vejle by gennem praktiske og tjenende arbejdsopgaver

Med en vision om at sætte omstændighedsramte vejlensere i nye relationer har vi startet et netværk. Netværket hedder ”Familien Vejle”, og er for alle der måtte ønske at møde nye mennesker.

Opstart
Kom og se hvad vi laver, og vær med til at fejre vores opstart!

Mandag d. 27. februar kl 16.30-19
Vi vil fremadrettet mødes hver mandag i ulige uger kl 16.30-19.

Kontakt: familienvejle@bykirken-vejle.dk

famVejle300x122